torsdag 30 maj 2013

Försommar i trädgården och tillverkning av växtstöd!

 
Nu är sommaren här känns det som. Humlorna surrar och gräsklipparna går varma i kvarteret! Har många beställningar i webbutiken och en favorit i år verkar vara Rostorn Törnrosa i järn !
 
Jag trivs allra bäst på min veranda på kvällarna då alla gräsklipppare och barn har tystnat...
 Brukar tända ljus i prinsesskronorna i rost.
 
 
Mitt lejon har fått flytta ut på muren! Planteringat med lavendel i udda krukor och vit hortensia får också vara med. Spaljé Virvla och Spaljé med Hjärta och Rosett i bakgrunden. Climbing Iceberg och Constance Spry klättrar här längre fram i sommar.
 
 
Blev inspirerad av Wij trädgårdars tulpanrabatter med Liljeblommande tulpaner
så i höstas blev det många sådana lökar.  Blomstöd från Rosverkstan samsas i rabatten. På Wij trädgårdar finns många av rosverkstans växtstöd!


 
Rostorn Törnrosa och min honungsros som nog snart täcker hela tornet. Då ska här bli en portal istället. Men i väntan på portalen får Törnrosa ståta vid parkeringen. I bakgrunden rostar jag rostorn med saltvatten.

  
Tillverkning av en träspaljé i trädgården. Bakom syns pionstöd. Kunden ville kombinera Rostorn Prinsessa i rött med en engelskt röd träsplajé = fint!


 
En solig försommardag i trädgården. Rostorn Prinsessa i engelskt röd i rabatten. 

 Trädgården är öppen för besök i sommar. Under juni månad kan ni  ringa innan, då vi inte har några fasta öppettider. tel 073-6415530   Sista helgen i juni öppnar med ordinarie öppettider.
Ni är så välkomna!
 
Kram,
 
OBS!
NI MISSAR VÄL INTE UTLOTTNINGEN PÅ FACEBOOK?

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera