tisdag 14 september 2010

Rostorn Törnrosa med ny romantisk utsmyckning!

Nu är Törnrosa dekorerad med en rostig slinga. Kan det bli mer sagolikt romatiskt?Här tillsammans mer den ljuva rosen Amie Renaissance./Anna
          
PS.  Igår kväll när de små sov tillverkade jag ett nytt blomstöd. Nu ska jag fara iväg med det till plåtslagarn så får han svetsa ihop det. Jag visar det här snart, mycket snart! DS:

4 kommentarer:

 1. Oj, så vackert och verkligen en kunglig känsla!
  Vilken vacker ros!
  Jag har ju precis börjat komplettera med lite andra rosor än mina gamla mormorsrosor - ditt hjärterosstöd var liksom ett tecken...:)!
  Åh, så vackra saker du har!
  Kram
  LIsa

  SvaraRadera
 2. Ja, jag tycker också att det blev fint ihop med rosen. Min absoluta favoritros i trädgården! Doftar gott och blommar än. Jag har tänkt sätta fler gammeldags buskrosor för doftens skull till våren. Jag har några moderna rosor som saknar doft och det är inte så roligt.
  Fint det blev med hjärtat hos dig!
  Ha det fortsatt bra i torpet!
  Anna

  SvaraRadera
 3. Va fint! (Törnrosa fick långt lockigt hår - ultraromantiskt!!) Underbar ros! Flera av mina rosor får knoppas som torkar inan dom slår ut - sååååå trist. (Vattnar en del men uppenbarligen inte tillräckligt...) Ser fram emot att se nya stödet!!
  Kram,
  Stina

  SvaraRadera
 4. Jag visst blev det ultraromantiskt med böljande lockar! Skulle ha visat nya stödet men plåtslagarn hade svetsat fel så det bidde inget nytt idag. Du får vänta lite till. Vi ses snart! Anna

  SvaraRadera